Bønn og faste uke

 — 
Denne uka ønsker vi å gå sammen som menighet og søke Guds ansikt i bønn og faste.

"Vær vedholdende i bønnen, så dere våker i den med takk til Gud" Kol 4,2

Å våke og be handler kanskje ikke så mye om å våke for å be som det å være våkne for hva som er Guds agenda i denne tid og som Han inviterer oss til å be inn i og be gjennom. Vi ønsker spesielt å fokusere på Guds løfter til oss og som profeten Elia ikke passivt avvente Guds aksjon, men gjennom vedholdene bønn være med på å forløse Guds gode vilje i den aktuelle situasjonen (1. Kong 18, 42-46). Dette handler ikke om at vi ved en ekstra innsats og strev skal presse gjennom Guds vilje, men er en respons på nådens og bønnens Ånd når vi søker han i enhet.

"Og dere skal påkalle meg og gå avsted og be til meg, og jeg vil høre på dere. Dere skal søke meg, og dere skal finne meg når dere søker meg av hele deres hjerte (eller: med alt som er i deres hjerte)" Jer 29,12

 

Det vil være bønn- og tilbedelse i kapellet i 2.etg gjennom uka, som vil se slik ut:

Mandag - Torsdag : kl 8-9

Mandag og onsdag: kl 18-19.30

Søndag : kl 9.30-10.30

Tirsdag er det huskirke.

I tillegg blir det lagt ut bibelvers vi spesielt ønsker å huske på de forskjellige dagene på sosiale medier. På denne måten kan vi starte dagen sammen og sette øynene våre på Ham hver morgen, for så å gå i vår hverdag med et hjerte som står sammen i bønn, og på kvelden komme sammen i enhet og feire Gud i bønn og tilbedelse.

Om du ønsker et godt sted å være i bønn og tilbedelse selv utenom de fastsatte samlingene er kapellet åpent i kontortid.

Bli med i en uke hvor vi setter Gud i fokus over annet i hverdagen!

Powered by Cornerstone