FRIK Konfirmant 2020/2021

Er du konfirmant til høsten? Ønsker du å være med som Frik konfirmant? Da bør du lese videre! Vi Tønsberg Frikirke ønsker å bidra til å gi deg som konfirmant et godt grunnlag for veien videre gjennom livet. 

Konfirmantene er med på to Frikturer i løpet av året, Get Focused, noen gudstjenester og FRIK. Det hele rundes av med en frisk og verdig konfirmasjonsgudstjeneste 25. april 2021, på Brygga. 

Du trenger ikke å være medlem av Tønsberg Frikirke for å konfirmere deg hos oss.  Her kan man komme som man er, uansett tro og kirkebakgrunn. 

Info & Påmelding

Innom for første gang?

Vi tror det alltid er plass til en til, så hvis du er ny hos oss, ønsker vi deg hjertelig velkommen og ønsker å gjøre det mulig for deg å bli en del av miljøet.

Samarbeidsavtale på plass!

Denne høsten har vi i Tønsberg Frikirke & Bibelskole vært i dialog med Høyskolen for Ledelse og Teologi om et samarbeid. Nå er samarbeidsavtalen på plass! Fra høsten 2020 har vi gleden av å kunne tilby elever og studenter et skoletilbud med bibelskole, profesjonspraksis og bachelor i ledelse og teologi i et 3 - 4-årig løp. Hele veien med forankring og tilhørighet til et levende skole- og kirkemiljø i Tønsberg, hvor læringen på høyskolen omsettes i praksis og erfaring.

Les mer

Eivind Høye, Kamilla Normandbo, Morten Edvardsen, Stine Noreng
26.04.2020
Hør her
Ole Jakob Stakkestad
19.04.2020
Hør her
Powered by Cornerstone