Julekonsert med Marvin Charles

Velkommen til en varm Julekonsert med Marvin Charles (aka: TUFFY), på Brygga Kino. Med seg har han Eirik Are Oanes Andersen fra "Hver gang vi møtes." De vil presentere en eventyrlig julehistorie av en forelskelse som stjal hans hjerte for L.A i bytte for Norge.  

Marvin vokste opp i midt-vest i America, Nebraska. Senere, gikk turen til Los Angeles hvor han jobbet med Andrae Crouch and Bill Maxwell. Via dem, kom han i kontakt med Steve Wonder, De Barge, Lionel Richie, Tata Vega, Abraham Laboriel, Paul Simone, The Wynans og mange flere kjente. I 10 år var han korist for de største artistene. 

Han har vært på turne i Norge med Andrea Crouch, der møtte Marvin sin kone og mor til sine fire barn. Han er kjent som en unik entertainer med sin usedvanlige varme og naturlige kommunikasjon med publikum Marvin sprer mye glede. Han har en sterk formidlingsevne musikalt og har en unik stemme. 

Konserten begynner kl. 20.00 og billettprisen er 250 kroner. For barn under 15 år er det 150 kroner uansett om du kjøper i døra eller på forhånd. Barn under 6 år kommer gratis inn.

Velkommen til en helt spesiell førjulskonsert!

Kjøp billetter her

 

Powered by Cornerstone