Menighetsweekend

 — 

8.-10. september er det igjen klart for menighetsweekend!

Menighetsweekend er et av høstens høydepunkt, når vi som menighetsfamile drar sammen på tur. Denne helgen har vi fokus på å bygge fellesskap, bli betre kjent med nye og gamle i kirka men også å komme sammen for å tilbe Gud sammen. Vi gleder oss til å komme sammen alle generasjone og kommer i år igjen til å ha fellesskap og gøye aktiviteter ute.

I år reiser vi tilbake til Fyresdal kurs og leirsted i Telemark. Dette er et naturskjønt sted helt ned til vannet med kanoer, badestrand og mange muligheter!

Stedet har både dobbeltrom, leiligheter, peisestue og en møtesal.

Hovedpoenget med helga er å være sammen i menighetsfamilien og blir enda bedre kjent. Og for dere som ikke ennå er godt kjent: Vi gleder oss til å bli kjent med dere.

Prisene på stedet har økt en del, slik at dette gjenspeiles også i prisene for påmeldingen. Vi har imidlertid satt makspris for familier på 4850,-, Vi ønsker å ha alle med oss, så dersom prisen gjør at du ikke deltar, så ta kontakt så får du rabatt! 

NB: For familiepris, bare meld på alle i familien. Maksprisen slår inn når dere har meldt på så mange av totalprisen overstiger maksprisen.

Mer detaljert informasjon om weekenden og detaljert program blir sendt ut.

PRISENE ØKER KVELDEN 27. AUGUST! (Også maksprisen)
Påmeldingen lukkes etter søndag 3. september.

Meld deg på under

PÅMELDING

 

 

 
Powered by Cornerstone